Aage Jørgensens bibliografi H.C. Andersen-litteraturen 1999-2006 er en forlængelse af H.C. Andersen-litteraturen 1875-1968, H.C. Andersen-litteraturen 1969-1994 og H.C. Andersen-litteraturen 1995-1998 og handler ligeledes om litteratur om H.C. Andersen Det vil sige, at udgaver af f.eks. H.C. Andersens eventyr kun er omtalt her, hvis de indeholder en væsentlig efterskrift el.lign, eller hvis de indeholder nyudgivelser af hidtil ukendte Andersen-tekster.

Denne bibliografi er ikke tidligere udgivet, men er (gavmildt) givet H.C. Andersen-Centret af Aage Jørgensen. Denne ajourførelse fornyer net-bibliografiens berettigelse som supplement til fremragende netsteder som f.eks. bibliotek.dk og Dansk litteraturhistorisk bibliografi, ikke mindst i kraft af arbejdets grundighed i detaljen, f.eks. i registrationen af anmeldelser.

Bibliografien er som de tidligere inddelt i udgaver, bøger og bidrag til bøger, tidsskriftartikler, avisartikler, miscellanea (blandet litteratur) og endelig tilføjelser og rettelser til de foregående bibliografier.

Se bibliografien.