Billede af bogen A Poet in Time. Klik for at gå til indholdsfortegnelsen

A Poet in Time

Her er konferencebogen A Poet in Time (1999) publiceret online. Bogen indeholder indlæg fra den anden internationale H.C. Andersen-konference. Se flere detaljer om udgivelsen på titelbladet.

Den anden H.C. Andersen-konference blev afholdt i 1996. Konferencen var, ligesom den første konference, der fandt sted i 1991, arrangeret af H.C. Andersen-Centret (Institut for Litteratur, Kultur og Medier, Syddansk Universitet) og blev afholdt på Odense Universitet, denne gang med endnu flere deltagere fra endnu flere forskellige lande end første gang.

Konferencen har ligesom den første og den følgende bidraget til at trække Andersen ud af børneværelset og ind i et internationalt netværk af H.C. Andersen-forskere.

A Poet in Time indeholder 45 tekster af lige så mange forskellige forfattere. Indlæggene er inddelt i 6 kategorier (se indholdsfortegnelsen).

Her på netstedet er denne anden konferencebog publiceret side om side med den første, Andersen og Verden (1993). Oversigten over de til sammen 93 indlæg findes i én liste, informationen om forfatterne viser hvilke bidrag de har givet til hver af bøgerne (eksempel: Johan de Mylius), og søgemaskinen søger i begge bøger samtidig.