Fra bibliografierne

Der var engang - en hel anden Kogekunst.

Om middagen den 2. April 1875, med gengivelse af menuen:
Diner d. 2den April 1875
Nabofamilierne (sters)
Suppe paa en Plsepind
Fra Andegaarden (Kalkuner)
Under Piletret (Champignons)
Hvad man kan hitte paa (Indbagte Brisler med
Fem fra en rteblg (grnne rter)
Noget (Lax med Asparges)
Kjrestefolkene (Viingele)
De vilde Svaner (Fuglevildt)
Alt paa sin rette Plads (Smrrebrd og Ost.
Sprg Amagermoer Selleri og Reddiker.)
Iisjomfruen og Sneemanden
Deilig (Dessert)

NOGET AF FLASKEHALSEN

Det gamle Huus (Chateau Guiraud)
Fra Spanien (Sherry)
Springfyrene (Champagne)
Det er ganske vist (Bordeaux)
Verdens deiligste Rose (Chateau Larose)
Hun duede ikke (Madeira)
Moster (Veuve Clicquot)
Gjemt er ikke glemt (Gl. Madeira)
Den sidste Perle (Malvasier)

Nationaltidende, 11.11.1951.

(Bibliografisk kilde: HCAH)

Udgivet 11. november 1951
Sprog: dansk
Kilde: H.C. Andersen-Centrets bibliografiske optegnelser   Bibliografi-ID: 20293
[Informationer opdateret d. 20.4.2017]