Fra bibliografierne

En morsom Menu fra gamle Dage. Da H.C. Andersen fyldte 70 Aar.

Det er Menuen fra H.C. Andersens Fdselsdagsmiddag den 2. April 1875, da han blev 70 Aar. Man vil se, at Retterne, af hvilke der er mange - flere end nu til Dags - benvnes med Titler fra H.C. Andersens Eventyr. Politiken, 31.7.1933.
"Nabofamilierne" (sters)
"Suppe paa en Plsepind"
"Fra Andegaarden" (Kalkun)
"Under Piletret" (Champignons)
"Hvad man kan hitte paa" og "Fem fra en rteblg": (indbagte brisler m/grnne rter)
"Noget" (laks m/asparges)
"Kjrestefolkene" (Vingele)
"De vilde Svaner" (Fuglevildt)
"Alt paa sin rette Plads" og "Srg Amagermor"
(smrrebrd med ost, selleri og rddiker)

"Isjomfruen, "Snemanden" og "Deilig" (Dessert)

Vinkortet bar titlen: "Flaskehalsen":
"Det gamle Huus" (Chateau Guiraud)
"Fra Spanien" (Sherry)
"Springfyrene" (Champagne)
"Det er ganske vist" (Bordeaux)
"Verdens dejligste Rose (Chateau la Rose)
"Hun duede ikke" (madeira)
"Moster" (champagne) "Gjemt er ikke glemt" (gammel madeira)
"Den sidste Perle" (Malvachier).

(Bibliografisk kilde: HCAH)

Udgivet 31. juli 1933
Sprog: dansk
Kilde: H.C. Andersen-Centrets bibliografiske optegnelser   Bibliografi-ID: 17232
[Informationer opdateret d. 2.5.2016]