Fra bibliografierne

The Garden of Eden.

Fairytales about Faith and Hope. Illustrated by Britta Routhier. Translated by W. Glyn Jones.
Contents: Introduction by W. Glyn Jones, The Garden of Eden, The Evil Prince, The Angel, The Bell, The Story of a Mother, Judgement Day, A Leaf from Heaven, The Marsh King's Daughter, Something, The Girl who Trod on the Loaf, The Child in the Grave, Pen and Inkwell, The Most Incredible Thing, The Cripple.
Bostrup Publishers, Copenhagen, 2011. 127 p.
Udgivet 2011
Sprog: engelsk
Kilde: H.C. Andersen-Centrets bibliografiske optegnelser
ISBN: 87-92000-51-7   Bibliografi-ID: 16477
[Informationer opdateret d. 26.1.2012]