Arkiver

Eventyrlige foredrag

Centrets bidrager hvert år til festugen H.C. Andersen Festivals med populære oplæg, der åbner op for H.C. Andersens eventyr, så alle kan være med. Sammen med en professionel fortæller tilrettelægger forskerne værksteder, hvor de udlægger uddrag af H.C. Andersens eventyr. Læs mere oplæggene fra 2018 på festivalens website.

Andersen and Community

International konference i anledning af 150-året for H.C. Andersens æresborgerskab i Odense afholdt på Syddansk Universitet. Læs det engelske program. Bidragene er under udgivelse og vil blive vist i afsnittet Publikationer. Konferencen var også åben for deltagere i Folkeuniversitetets særligt tilrettelagte temauge om H.C. Andersen og fællesskaber.

Hans Christian Andersen Trail

Rejs i H.C. Andersens spor og besøg fynske herregårde og slotte! I samarbejde med Destination Fyn og to professionelle fortællere udviklede centret fra 2016 til april 2018 en app. App’en fås i fire sprog (dansk, engelsk, tysk og kinesisk) og fører turister rundt til 15 herregårde, slotte og andre steder på Fyn, som H.C. Andersen besøgte og holdt af. Se videoer og læs mere om app’en hos Visit Fyn og hos udvikleren, Story Tale.